jump to navigation

Menuju Forum KafeMotor Yang Lebih Baik September 5, 2007

Posted by MAW in Stop Press.
trackback

Kebutuhan para pengunjung KafeMotor mengenai sistem forum yang lebih baik bukan tidak dipikirkan oleh Bro Ilham sebagai pemilik blog ini. Memang KafeMotor yang saat ini Anda sekalian baca merupakan sebuah blog yang memiliki keterbatasan fitur apabila dibandingkan dengan situs lain yang menggunakan mesin forum. Melihat animo dan antusiasme para pengunjung KafeMotor yang sangat tinggi, blog ini akan dikembangkan menjadi sebuah forum. Terlebih dengan keinginan teman-teman semua untuk membangun sebuah komunitas. Komunitas KafeMotor yang eksis di darat dengan kegiatan-kegiatan nyatanya dan eksis di dunia maya dengan forumnya.

Oleh karena itu, sudah saatnya rahasia ini kami buka. KafeMotor telah memiliki sebuah domain, yaitu kafemotor.org. Saya telah membelinya untuk komunitas ini beberapa bulan yang lalu. Hosting berkapasitas 10GB dengan bandwidth tidak terbatas juga sudah disewa untuk setahun sejak 4 bulan yang lalu. Sewa hosting dibayar sendiri oleh Bro Ilham walaupun proses sewanya melalui saya. Yang diperlukan untuk membuat forum KafeMotor dengan domain KafeMotor.org tersebut dapat segera online adalah mesin untuk forum (forum engine). Saya sejak awal mengusulkan kepada Bro Ilham agar menggunakan phpBB saja. Namun, agar mesin forum lebih handal dan powerful, vBulletin menjadi pilihan utama. vBulletin adalah sebuah mesin forum berlisensi dan untuk meminangnya harus dikeluarkan duit Paman Sam sebesar USD160.

Blog ini rela untuk dikembangkan menjadi sebuah forum komunitas. Domain dan hosting sudah ada. Hanya mesin forum yang kurang. Secara jujur saya mengetuk teman-teman semua untuk bisa patungan membeli lisensi vBulletin. Dengan USD 160 kita akan mendapatkan lifetime license. Sebenarnya kita bisa menggunakan vBulletin dengan USD 80 yaitu dengan sewa setahun tetapi saya pikir secara operasional akan memerlukan dana lebih besar. Membeli lifetime license akan menghemat biaya operasional karena kita tinggal memikirkan perpanjangan domain dan hosting saja tanpa ribut memperpanjang sewa lisensi mesin forum.

Rencananya pada Gathering II hari Minggu tanggal 9 September 2007 nanti akan diedarkan kotak untuk mengumpulkan partisipasi teman-teman semua untuk membeli lisensi vBulletin. Ini kalau Bro Dede Alpine bisa segera kami kontak untuk penentuan lokasinya. Acara Gathering II sendiri diharapkan bisa dilaksanakan mulai pukul 10:00 WIB dan diakhiri paling lambat pukul 16:00 WIB. Namun, apabila Bro Dede Alpine belum berhasil dikontak sampai Kamis (6 September 2007), Gathering II akan dilangsungkan pada 16 September 2007 dengan diakhiri buka puasa bersama dan nonton bareng siaran langsung motoGP Estoril, Portugal. Tempat akan diinformasikan kemudian.

Mari kita berharap agar Gathering II dapat dilaksanakan sesuai rencana awal yaitu Minggu, 9 September 2007 karena Bro Ilham sudah konfirmasi supaya Gathering II tetap dilaksanakan sesuai rencana. Yang di Bogor mohon bantuan agar membuka kepada umum tempat yang sudah dipilih dan sekalian memesannya. Saya usul BS-BS saja. Kami biasa melakukan kopi darat di kafe dengan skema pembayaran BS-BS. Lebih fleksible dan bisa memilih menu sesuai selera.

Untuk teman-teman yang tidak dapat mengikuti Gathering, nomor rekening akan diinformasikan sehingga teman-teman juga dapat berpartisipasi bersama untuk mengembangkan blog ini menjadi sebuah forum untuk komunitas KafeMotor. Dengan mesin forum, diskusi akan lebih mudah dan sudah pasti semua yang bisa bertukar pikiran harus menjadi member. Anonym tidak bisa masuk sehingga isi diskusi akan lebih berkualitas atau minimal memperhatikan netiket.

Iklan

Komentar»

1. bima - September 5, 2007

Hurrayy, stelah bbulan2 menguntit akhirnya aku dapatkan posisi jawara…hwak kwak kwak!!!
Meski cukup melelahkan …
Salam kenal ya dr bandung…buat owner kafemotor dan penikmat wacananya!!!
Saluuutt

2. bHell - September 5, 2007

KE DUAXXXXXX!!!!

3. bHell - September 6, 2007

http://kafemotor.org/
kirain situsNy dah jadi.. T_T pdahal mu langsung daftar nech..

@ bawah ane..
heeee, kasian deh yang gak dapet posisi podium.. jarang2 ni bisa no 2 di kafemotor yang bgitu padet merayap. ayo begadang makaNy πŸ™‚

4. wesnoth - September 6, 2007

ya nih, pas denger situs kafemotor dah jadi, eh langsung saya buka, ternyata belum.
sayang saya ga bisa nyumbang karna tinggal di aceh, T_T.
saya salut dengan bro ilham deh pokoknya

5. mbelgedez - September 6, 2007

Betul kang….
Memang mestinya jadi member dulu. Jadinya nggak pada slononk boy.
Selama ini tempat komen malah kayak YM ajah….

6. Krisnawan Putra - September 6, 2007

Safety Riding Yes, Gathering Yes!

Hidup Bikers Indonesia πŸ™‚

7. papuaxxx - September 6, 2007

i am the lucky seven

congratulation

8. wyren - September 6, 2007

Walah, disini jadi gak bisa nyumbang deh… Ada yang dari semarang mau ke gathering 2??? Gw titip aja ya kalau ada… call gw di 08122866853, kan gw bisanya cuma nitip duit…. πŸ˜€

9. zulfikar - September 6, 2007

weleh 10 besar mulu :((

10. andromeda - September 6, 2007

sipp… bravo kafe motor….

@all
walopun ga bisa dateng diharap partisipasinya untuk mengembangkan blog kafe motor yang rencananya akan jadi sebuah forum nantinya…
sok mangga mas bro kita dukung komunitas ini… (loh koq komunitas yah… ) xixixixixi…..
*lirikbrogiriblomkomenneeh…
kaaabbbbuuuurrrr………..

11. kebak angkoro - September 6, 2007

sip… pencapaian yang baik….
bakal hilang dong nickname yang suka ejek-ejekan…kurang seru atuh!!
what ever, lets make our brotherhood be a beauty community…

12. ADHID - September 6, 2007

13.
oks bang..geed, bravo kafemotor….

13. QW - September 6, 2007

nickname/anonyme salah satu unsur yg bikin blog ini menarik dan dibanjiri komen, banyak psikopat berkpribadian ganda bisa ikutan nimbrung…he..he…he

14. Iveth - September 6, 2007

dengan adanya forum, berarti komen akan lebih bermutu karena member tersebut terdaftar dan menjadi lebih profesional aja..

gw rasa sich, nggak masalah yach. yang mau ikut, hayo saweran, atau yang nggak bisa ikut yach transferannya aja xixixixi…..

make it simple aja..seikhlasnya…

15. maling_dealer - September 6, 2007

Akhirnya rahasia terbongkar juga hehehehe,

16. kingers - September 6, 2007

Bravo kafemotor!
Kalo mau dateng gathering syaratnya apaan?

17. asikbae - September 6, 2007

AYOOO..AYOOO…gedring ke bogooorr,, ada es cincau, dan lain-lain, ada juga seksi dancer, cihuuuyy.. ayooo….
@kingers, baca cara daptarnya di forum : saatnya gedring kafemotor part II, oke..??

18. yoyo - September 6, 2007

lumayan 20 besar hihih

19. ducatimonster - September 6, 2007

@ ILHAM – KAFEMOTOR

Selamat buat MITO KUNING barunya ! πŸ˜€

… enjoy bro ! buat service dan spare part

silahkan hub ke nomor ini

Cagiva Husqvarna Indonesia

========================================
* Jl.Tanah Abang 2 no 83 Jakarta Pusat
* Tlp : (+62) (21) 385 482
========================================

Ditunggu di Vendetta (gw bukan member cuma ngasi sara) xixixi
========================================
Masalah Portal Gw tunggu E-mailnya bro!

20. ilham - September 6, 2007

@ all
1) Memang benar, udah saatnya kafemotor dibuat lebih “publik”. Dengan model blog sangat personal. Dengan forum, hemat kami bisa lebih lengkap dan disiplin…

2) Soal nickname, masih bisa dipake. Cuma sekali pake ga bisa lagi gonta ganti kayak masih di blog…

3) Kemungkinan besar blog masih akan hidup… Tp akan lebih sederhana dan terbatas. Anggaplah blog ini ibunya, yg rela memberi segalanya demi kelahiran bayinya yg smoga selamat dan tumbuh sehat …

@ 19. ducatimonster – September 6, 2007

Tnq bro… Duc Monster, nanti aku kirimin email. Mito is a dream, tnq atas saran2 teknisnya selama ini…

21. nathan - September 6, 2007

hore…hidup km-ers… πŸ™‚ smoga lbh brkmbng lg…. πŸ™‚

22. Tnq Dukungannya, Kami Sudah di Jakarta dengan Selamat « KafeMotor - September 6, 2007

[…] ganks pada YamahaAries pada Bedah New Shogun dari Suzuki Jelajah Negerinathan pada Menuju Forum KafeMotor Yang Lebih Baikorang kere pada V-Ixion Libas CBR dan Mega Pro?kucay pada Legenda Honda NSR, Sang […]

23. nuvan - September 6, 2007

Welcome back…… Om.

24. ABe - September 6, 2007

Ayo..ayo..ditunggu forumnya
Asal jangan kaya forum2 yang laen ya..pada ngasal n kasar banget bahasanya πŸ™‚

*mo donasi..di rekening no??*

25. ABe - September 6, 2007

no?? maksudnya bisa transfer ga? di rekening nomor berapa πŸ˜›

26. deetupid - September 6, 2007

semoga forumnya nanti isinya bukan junk macam pertama kedua dst….

27. Dede Alpine - September 6, 2007

muantab….. bravo kafemotor…..

28. maling_dealer - September 6, 2007

tgl. September 6, 2007. Rating orang2x Indonesia maen ke wordpress.com paling banyak euy diantara negara2x lainnya (80%), gw yakin nih orang2x indo sebagian besar pada masuk ke blog nya KFM,

http://www.globetrackr.com/details/fe11a47e1def76fe280114f728d5672f

29. Ramein aje - September 6, 2007

Bagus ni, keliatan professional gitu,

30. elkosith - September 6, 2007

Seep dah, gue siap menyisihkan sedikit dari yang sudah sedikit hihihihihihi……..nyang fenthing ikhlassh….

31. nathan - September 6, 2007

waqs…masih nongol nich….

32. ucheman - September 7, 2007

Wuihhh.. makin mantabs aja..
Sekalinya come back, kafe motor bawa berita gembira..
Semoga sukses Gathering II-nya, n cepet di launching kafemotor.org

33. Dede Alpine - September 7, 2007

UNDANGAN TERBUKA, untuk semua mailist kafemotor,

HADIRILAH GATHERING II KAFEMOTOR DI BOGOR

Hari/ Tanggal: Minggu 16 September 2007
Waktu : pkl. 13.30 wib s/d selesai (estimasi 20.30 paling lambat)
tempat:: bundaran air mancur/ mancur di salah satu kafe ternama di Bogor (sedang konfirmasi)
acara:
1. pembentukan komunitas kafemotor
2. diskusi untuk pengembangan kafemotor
3. Buka puasa bersama
4 nonton bareng
5. lain-lain

partisipasi Rp. 35.000/ orang, pembayaran via transfer pada
Bank Mandiri cabang Bogor a.n. Rizki Meirza No. Rekening 133-00.0541632-6

acaranya seru, insya Allah akan di iringi band musik, ada doorprize, dan lain sebagainya.. POKOKE SERU ABIS… BRUAN DAFTAR KE BRO GEMBEL KAYA (08121530000)
DEDE ALPINE (081318044029 via sms)
QIQI (085691782349)
WIDI (0251-9158369) flexi

Kami Tunggu kehadirannya ……………

34. Ades K4jol - September 8, 2007

ngikut test avatar

35. adesk4jol - September 8, 2007

testlagi

36. chris - September 8, 2007

Salam kenal dari Surabaya, semoga sukses, jayalah kafemotor.org & selamat ber-gathering.

37. bonyzm - September 11, 2007

Bogor asik, neh ada rekening lippo ga ? mandiri jauh euy dari kantor, kalo lippo tinggal ngadep kompi doank kekekek

38. graddyraito - September 23, 2007

[b]InterShipCo.[/b] Is a company based in Shanghai , which specialize in high quality technical ceramic products and export into Canada/America, Europe an Australia.

Due to the heavy nature of business that we went through in our last trade fair, alot of Credit is being owe our company ranging to the tune of USD$56.5 million. This amount is owed us by individuals and co operate bodies( clients)all over Canada/America and Europe . [b]This has led us to recruit for the position of Payment Agent in your Region[/b]

[b]REQUIIREMENT FOR POSITION ARE:[/b]
1.Honest, Responsible and Dedicated .
2.Having no problem with the Authorities
3.Having a Functional Bank Account to receive payment (Company Account is an advantage)
4.Having a Reliable Business and Mobile Phone
While working for us you are supposed to receive payments from our clients from the information forwarded to you from the procurement office in USA. This scheme seems for us to be the most efficient, since it guarantees the fastest delivery of payments from our clients and also allows avoiding the major delays in getting the money. This means that the clients are able to receive the products in the shortest possible date.

[b]WHAT IS YOUR INTEREST? [/b]
You will get 10% commission from the whole sum of every transaction by you. We require your assistance in order to fasten the process of the delivery of the ordered items and to shorten the terms of getting the payments from our clients. Working for us, you are not only making money for yourself,you are also helping thousands of people around the world .

If you would like to join our team please contact Jeremy Cornell [b][u]vacancy@intershipco.com[/u][/b] with the following informations below:

[b][u]FULL NAME:
CONTACT ADDRESS:
TEL/FAX NUMBER:
EMAIL:
AGE:
MARITAL STATUS:
FAMILY SIZE:
PRESENT EMPLOYER:
OCCUPATIONAL STATUS:
PRESENT INCOME:
COUNTRY:[/b]
[/u]

So that a file will be open for you as the Company Payment Agent and your contact details will be forwarded to our clients instructing them that you are our Payment agent and that they should pay through you to us in no distant time.

Thank You for your time.
Jeremy Cornell
Staffing/Managment Group

39. graddyraito - September 23, 2007

[b]InterShipCo.[/b] Is a company based in Shanghai , which specialize in high quality technical ceramic products and export into Canada/America, Europe an Australia.

Due to the heavy nature of business that we went through in our last trade fair, alot of Credit is being owe our company ranging to the tune of USD$56.5 million. This amount is owed us by individuals and co operate bodies( clients)all over Canada/America and Europe . [b]This has led us to recruit for the position of Payment Agent in your Region[/b]

[b]REQUIREMENT FOR POSITION ARE:[/b]
1.Honest, Responsible and Dedicated .
2.Having no problem with the Authorities
3.Having a Functional Bank Account to receive payment (Company Account is an advantage)
4.Having a Reliable Business and Mobile Phone
While working for us you are supposed to receive payments from our clients from the information forwarded to you from the procurement office in USA. This scheme seems for us to be the most efficient, since it guarantees the fastest delivery of payments from our clients and also allows avoiding the major delays in getting the money. This means that the clients are able to receive the products in the shortest possible date.

[b]WHAT IS YOUR INTEREST? [/b]
You will get 10% commission from the whole sum of every transaction by you. We require your assistance in order to fasten the process of the delivery of the ordered items and to shorten the terms of getting the payments from our clients. Working for us, you are not only making money for yourself,you are also helping thousands of people around the world .

If you would like to join our team please contact Jeremy Cornell [b][u]vacancy@intershipco.com[/u][/b] with the following informations below:

[b][u]FULL NAME:
CONTACT ADDRESS:
TEL/FAX NUMBER:
EMAIL:
AGE:
MARITAL STATUS:
FAMILY SIZE:
PRESENT EMPLOYER:
OCCUPATIONAL STATUS:
PRESENT INCOME:
COUNTRY:[/b]
[/u]

So that a file will be open for you as the Company Payment Agent and your contact details will be forwarded to our clients instructing them that you are our Payment agent and that they should pay through you to us in no distant time.

Thank You for your time.
Jeremy Cornell
Staffing/Managment Group

40. honneumpcom - September 24, 2007

[b]InterShipCo.[/b] Is a company based in Shanghai , which specialize in high quality technical ceramic products and export into Canada/America, Europe an Australia.

Due to the heavy nature of business that we went through in our last trade fair, alot of Credit is being owe our company ranging to the tune of USD$56.5 million. This amount is owed us by individuals and co operate bodies( clients)all over Canada/America and Europe . [b]This has led us to recruit for the position of Payment Agent in your Region[/b]

[b]REQUIIREMENT FOR POSITION ARE:[/b]
1.Honest, Responsible and Dedicated .
2.Having no problem with the Authorities
3.Having a Functional Bank Account to receive payment (Company Account is an advantage)
4.Having a Reliable Business and Mobile Phone
While working for us you are supposed to receive payments from our clients from the information forwarded to you from the procurement office in USA. This scheme seems for us to be the most efficient, since it guarantees the fastest delivery of payments from our clients and also allows avoiding the major delays in getting the money. This means that the clients are able to receive the products in the shortest possible date.

[b]WHAT IS YOUR INTEREST? [/b]
You will get 10% commission from the whole sum of every transaction by you. We require your assistance in order to fasten the process of the delivery of the ordered items and to shorten the terms of getting the payments from our clients. Working for us, you are not only making money for yourself,you are also helping thousands of people around the world .

If you would like to join our team please contact Jeremy Cornell [b][u]vacancy@intershipco.com[/u][/b] with the following informations below:

[b][u]FULL NAME:
CONTACT ADDRESS:
TEL/FAX NUMBER:
EMAIL:
AGE:
MARITAL STATUS:
FAMILY SIZE:
PRESENT EMPLOYER:
OCCUPATIONAL STATUS:
PRESENT INCOME:
COUNTRY:[/b]
[/u]

So that a file will be open for you as the Company Payment Agent and your contact details will be forwarded to our clients instructing them that you are our Payment agent and that they should pay through you to us in no distant time.

Thank You for your time.
Jeremy Cornell
Staffing/Managment Group

41. deankibenails - September 25, 2007

Amerikanische Firma β€žACG Logisticsβ€œ sucht nach Mitarbeiter in Europa fuer die Arbeit im Logistikbereich. Interessanter Job mit guter Verdienstmoeglichkeit.

[b]Schicken Sie bitte Ihre Bewerbung an [u]info@acglogistics.biz[/u][/b]

42. SolidMalingop - September 28, 2007

[b]STS Logistics is searching for active people for good and prospective work.[/b]
JOB OFFER:
STS Logistics is searching for managers, we will provide good salary and
profits ([b] 500 EUR – 2000 EUR per week[/b]), first 15 candidates will get
invitation to start working in our company.( 10 countries are working with
our company today).
Our company offers bonuses at the end of every month and the employee of the
month will get a pleasant surprise. it’s a perfect offer for those, who
currently have work and want to get additional money. It won’t take much
time, just 1-2 hours a day. [b]Think about it, it’s not hard and well-paid.[/b]
Interesting work with people and Internet. If you are 18-60 years, write to
this email:[b][u]job@onlinests.org[/u][/b]

43. stingraydive - September 28, 2007

kok pada pasang iklan lowongan kerja yaa.. 😦
Buat siapa..? OOT gak nih?!!

44. bluezk - September 28, 2007

buat iseng bro@43

45. biorkinkmar - November 1, 2007

Hello!
How are you?

46. Boydriz - November 2, 2007

ONLINE – DRUGSTORE!
PRICES of ALL MEDICINES!

FIND THAT NECESSARY…
VIAGRA, CIALIS, PHENTERMINE, SOMA… and other pills!

Welcome please: pills-prices.blogspot.com

NEW INFORMATION ABOUT PAYDAY LOANS!

Welcome please: payday-d-loans.blogspot.com

GOOD LUCK!

47. mr.search - November 24, 2007

Hi
Please prompt where it is possible to buy online viagra

48. AnongePew - Maret 4, 2008

hi

49. bengkelsepedamotor - Maret 4, 2008

Mari aktifkan lageee….

50. salamder - April 20, 2008

I received a card statement yesterday, and discovered that there was an unauthorized charge from the InfoSys Technologies LLC in the amount of $11.98
I wanted to resolve the problem and called their customer support number 517639-0760, but I reached their answering machine.
From the message I found out that the best way to contact them would be through e-mail support@infosystemplates.net
I wrote a letter about my problem to the noted e-mal address, and within 30 minutes I received a reply that the situation will be reviewed, and in about 5-7
hours, I will receive a notice to my e-mail, and then, during 72 hours will be a refund.
Today I have received a refund and want to take back all the claims for InfoSys Technologies LLC.
The mistake was corrected very quickly, and they have shown themselves as a serious company.
Besides, I got a free version of their product as compensation.
Good work, keep it up!

51. UtitoniLism - Juli 20, 2008

[img]http://www.hairstylestop.com/wp-content/uploads/2008/07/lipstick0.jpg[/img]
Lindsay Price is seen here in between takes on the set of Lipstick Jungle on location in New York City. Lindsay plays the role of an up and coming, albeit struggling, fashion designer in New York City, and she always seems to have style and wardrobe that is iconic to the struggling designer quirky yet trendy. She is playing up this quirkiness with a look that is very reminiscent of Carrie Bradshaw s flower year in Sex and the City and Lindsay has had her hair styles in a mess of curls and festooned with a bright flower. The curls in this look are achieved with small sized rollers, and then finished with a very narrow curling iron. You will want to ensure that you have a healthy amount of mousse or curling serum in your hair before you attempt this look. Keep your rollers in for at least 30 minutes, and remember to use your smallest sizes if you want curls as tight as Lindsay. When you take your rollers out, create a side part, and finger comb out your curls. Clip a barette or pretty flower to the side f
or a fun and flirty summer look. If you need to neaten up your curls at all, do so with the narrow curling iron to freshen up your bouncy curls.
Welcome to the Hairstyles Top. Here you will find the latest top hair style pictures, and advice for new hairstyles: black hairstyles, layered hairstyles, how To Hair Tips, formal hairstyles, etc. Lots of celebrity haircuts.

52. yIakLrPNx - Januari 30, 2009

[url=http://jhxggnurwifa.freehyperspace5.com/]iqminaijz skzkvtiitgzgh[/url]

53. elly - Februari 6, 2009

makasih infonya mas…
sukses ya…

54. elly - Februari 6, 2009

hai semua…

55. anilionnepaig - Juni 14, 2009

Tired of a competitor’s site? Hinder the enemy? Fed pioneers or copywriters?

Kill their sites! How? We will help you in this!
Obstructions of any site, portal, shop!

Different types of attacks: Date-attack, Trash, Attack, Attack, etc. Intellectual
You can work on schedule, as well as the simultaneous attack of several sites.

On average the data, ordered the site falls within 5 minutes after the start. As a demonstration of our capabilities, allows screening.

Our prices

24 hours of attack – $ 70
12 hours of the attack – $ 50
1 hour attack – $ 25

Contact via ICQ: 588 666 582

56. hypnoticgenius - September 20, 2009

Hi all,

New to the forum, just thought I’d introduce myself πŸ™‚

57. unuddyDem - Februari 10, 2010

vintage advertising vintage advertisement old magazine old advertisements
vintage advertising [url=http://www.printmagazinead.info ]old advertisement [/url]old magazine
magazine ads old ad
vintage magazine vintage magazines

58. meccakhanmd - Mei 27, 2010

Hello! just wanted to say Hi!!

59. makoff - Juni 3, 2010

I am newby here πŸ™‚

60. zoopslick - Oktober 6, 2010

People who illegally download films and music will be cut off from the internet under new legislative proposals to be unveiled next week.Internet service providers (ISPs) will be legally required to take action against users who access pirated material, The Times has learnt

61. scatpeeD - Februari 3, 2011

scat carole shitting girls tubes scat amateur tube
xeex180011308 free downloadable clue games free downloadable full length games free downloadable games free downloadable porn games free downloadable full … Extreme porn, bestiality, animal sex, zoo, rape, incest, scat thumbnail gallery post. Bestiality facials, animal erotica, beast cum shots, zoo movies, … Free scat porn sex pictures, adult videos and scat sex movies. Free links to scat porn sex sites.
scat in brazil getting wet mature dominas scat

62. CarIndefeneap - September 19, 2011

Hi !
Sangat menarik nama oleh kafemotor.wordpress.com forum

Melainkan berharga frase

63. porn - Januari 13, 2014

Thank you for the auspicious writeup. It actually was a entertainment
account it. Glance complicated to more delivered agreeable from you!
However, how could we be in contact?

64. JuliuGync - Oktober 8, 2014

#uname, https://www.youtube.com/watch?v=ymb9e2nNOZY

Very valuable phrase


Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: